Μεγάλες επιτυχίες για τους παλαιστές των Οινοφύτων

Στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Πάλης στις 11 Νοεμβρίου στο ολυμπιακό κέντρο πάλης στα Άνω Λιόσια, οι παλαιστές των Οινοφύτων δεν μπορούσαν να απουσιάζουν .

Ο σύλλογος των Οινοφύτων σημείωσε επιτυχίες σε όλες τις κατηγορίες , Παμπαίδων , Πανκορασίδων, Παίδων και Εφήβων. Οι παλαιστές αγωνίσθηκαν με πάθος για τη διάκριση και με ιδιαίτερη επιμονή και προσπάθεια κατάφεραν να σαρώσουν τα μετάλλια , δείχνοντας το πόσο έτοιμοι είναι για τα νέα πρωταθλήματα που θα ξεκινήσουν το 2018.

Αναλυτικότερα την πρώτη θέση στην κατηγορία τους και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι ΔΑΒΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΚΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ και ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

Την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΡΟΥΣΕΒ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΠΟΥΤΟΥΖΑ ΓΕΩΡΓΙΑ και ΣΤΟΙΚΑΝ ΤΙΜΕΕΑ.

Ο προπονητής του συλλόγου , καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην πάλη , κ. Σερετίδης Ιωάννης που συνόδευσε τους αθλητές στους αγώνες, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις επιτυχίες τους.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Λιάπης Αναστάσιος μετά τους αγώνες θέλησε για μία ακόμη φορά να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές, παραθέτοντας γεύμα προς τιμήν τους σε ταβέρνα των Οινοφύτων.