Επιτυχιών Συνέχεα για την Μπουτούζα Γεωργία – Ανδριάνα

     Μια ακόμη επιτυχημένη εμφάνιση πραγματοποίησε η αθλήτρια  Μπουτούζα Γεωργία – Ανδριάνα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης , στην κατηγορία των νεανίδων, οι οποίοι διεξήχθησαν στις 27  Ιανουαρίου  στο κλειστό γυμναστήριο Ζεφυρίου. Στους συγκεκριμένους αγώνες η νεαρή αθλήτρια των Οινοφύτων αγωνίστηκε με τα χρώματα του Παναθηναϊκού , όπου μετεγράφηκε στις αρχές του έτους, κατακτώντας τη δεύτερη θέση.

   Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις αρχές καλοκαιριού, σε εκδήλωση  που πραγματοποιήθηκε από το σύλλογο των Οινοφύτων  στο ανοιχτό θέατρο, όπου παρευρέθηκαν και βραβεύτηκαν από τον κ. Λιάπη Αναστάσιο ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού κ. Αυγουλέας Στέφανος και ο έφορος κ. Συνοδινός Θεόδωρος, καλλιεργήθηκαν οι σχέσεις του αθλητικού συλλόγου Οινοφύτων με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα να μπουν οι βάσεις για μια εποικοδομητική συνεργασία .   

    Όπως δήλωσε ο κ. Λιάπης Αναστάσιος το βασικό κριτήριο για τη συνεργασία με τον Παναθηναϊκό είναι το μέλλον των αθλητών του συλλόγου μας και η στήριξη τους από ένα μεγάλο σύλλογο πανελλήνιας εμβέλειας.. Μέσα από  τη συνεργασία αυτή ,τα οφέλη των αθλητών θα είναι τεράστια.

     Επίσης , στους συγκεκριμένους  αγώνες  με τα χρώματα της αθηναϊκής ομάδας  αγωνίσθηκαν με επιτυχία  ο  Δάβρης Ιωάννης κατακτώντας την 9η θέση, στην κατηγορία των 72 κιλών και  ο Παπάρας Δημήτρης κατακτώντας την 5η θέση στην κατηγορία των 77 κιλών.

    Οι παραπάνω αθλητές του προπονούνται υπό τις οδηγίες του προπονητή Σερετίδη  Ιωάννη ,  που είναι πάντα δίπλα τους σε όλους τους αγώνες , έχοντας άριστη συνεργασία με τους προπονητές του Παναθηναϊκού.  Κάθε Παρασκευή οι αθλητές των δύο συλλόγων πραγματοποιούν κοινή προπόνηση στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.