Τα Οινόφυτα σε διεθνείς αγώνες της Βουλγαρίας – Στο Υψηλότερο Σκαλί του Βάθρου ο Ζίου

    Οι αθλητές των Οινοφύτων συμμετείχαν στο διεθνές τουρνουά ΝΤΙΝΚΟ ΠΕΤΡΟΦ,  το οποίο διεξήχθη στις 30 Μαρτίου 2019 στην πόλη  Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας.

    Η ομάδα πάλης των Οινοφύτων έλαβε πρόσκληση για να συμμετάσχει στους συγκεκριμένους αγώνες από τη Βουλγάρικη ομοσπονδία πάλης. Την αποστολή αποτελούσαν ο προπονητή του συλλόγου Σερετίδης Ιωάννης και Δεκατρείς    αθλητές : Δάβρης Ιωάννης, Σκλιάς Βαγγέλης, Μαργαρίτης Ιωάννης, Ζίου Δημήτριος, Ηλιατζίκης Πασχάλης , Μουρατάι Ματέο, Μακροδημήτρης Βασίλης,Μπουτούζα Γεωργία , Δούμουρας Ανανίου Ορφέας,Σερετίδη Κατερίνα, Λιακόπουλος  Δημήτρης ,Ρούτης Κων/νος και Κούκος Άγγελος .

     Είναι τέταρτη  διεθνής αποστολή για τους αθλητές οι οποίοι κατάφεραν να διακριθούν κατακτώντας  ένα χρυσό μετάλλιο ένα χάλκινο και δύο πέμπτες θέσεις .  Συγκεκριμένα ο Ζίου Δημήτρης   κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των 85 κιλών . Αρχικά ο αθλητής μας αντιμετώπισε δύο αθλητές από τη Βουλγαρία τους οποίους κέρδισε  παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό , όπου κέρδισε  τον  Τούρκο αντίπαλο του με 8 – 0.  Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Μπουτούζα Γεωργία η οποία κατέκτησε την Τρίτη θέση . Επίσης ο Λιακόπουλος Δημήτρης παρότι κέρδισε τέσσερις αγώνες καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες δεν μπόρεσε να κατακτήσει μία θέση στο βάθρο και κατετάγη 4ος . Αξιόλογες εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι αθλητές Δουμουράς Ανανίου Ορφέας και Κούκος Άγγελος  οι οποίοι κατέλαβαν την 5η αντίστοιχα. Τέλος πολύ καλή  εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι αθλητές Δάβρης Ιωάννης,, Ρούτης Κων/νος, Ηλιατζίκης Πασχάλης , ,Μουρατάι Ματέο, και Μακροδημήτρης Βασίλης ,Σκλιας Βαγγέλης,, Μαργαρίτης Ιωάννης,.

     Μεγάλη ήταν η ικανοποίηση των αθλητών από τις εμπειρίες που αποκόμισαν από τους αγώνες, όπως επίσης και από τη φιλοξενία της βουλγάρικης ομοσπονδίας. Οι αθλητές και ο προπονητής του συλλόγου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους τόσο προς τον ιατρό κ. Μουρατίδη Κωνσταντίνο που συνόδευσε την αποστολή όσο και προς τον κ. Χαρατσή Αθανάσιο ο οποίος συμμετείχε στην  αποστολή  κάνοντας το διερμηνέα. Τέλος θα ήταν μεγάλη παράληψη να μην ευχαριστήσουμε τον Λυκογιάννη Μάριο ο οποίος συμπαραστάθηκε τους αθλητές στην όλη τους προσπάθεια.

     Κατά την επιστροφή της αποστολής πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και ξενάγηση στο οχυρό του Ρούπελ.

     Τέλος η διοίκηση του συλλόγου μέσω του τύπου για ακόμη φορά συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή για τις επιτυχίες τους.